Lavin Estates | Romantisk villa med uteplats i El Terreno
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Romantisk villa med uteplats i El Terreno

Fakta Bilder

225m2 4 Sovrum i El Terreno

Denna extraordinära och karismatiska villa från början av 1900-talet har renoverats mycket noggrant och utstrålar Palmas anda från den tidsperioden: stora tak med stuckatur, en lugn uteplats, originalglas, vackert kaklade golv samt en takterrass med studio - och allt detta kombineras skickligt med dagens komfort. På bottenvåningen finns den eleganta salongen och matsalen med öppen spis samt det medvetet enkla köket med tillgång till uteplatsen, som är en oas av frid, och även en gästlägenhet. Tre sovrum och två badrum finns på första våningen, som har en terrass med utsikt över uteplatsen. På den stora takterrassen finns en charmig studio. Extra: luftkonditionering i sovrummen, förinstallation för gasuppvärmning och en parkeringsplats. En emblematisk fastighet, en av de vackraste i det kommande kvarteret El Terreno.
 • Boyta

  225m2
 • Tomt

  222m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  0284PG
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 275 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: