Lavin Estates | Rymlig nybyggd villa i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig nybyggd villa i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

580m2 6 Sovrum i Santa Ponsa

Denna fantastiska nybyggda villa ligger i det exklusiva området Nova Santa Ponsa och erbjuder ett lyxigt och bekvämt boende på högsta nivå. Fastigheten har 6 rymliga sovrum och 7 eleganta badrum, fördelade på en total yta på 580m2. Den ligger på en generös tomt på 1516m2, som inkluderar en vackert anlagd trädgård med en stor pool. Villan kännetecknas av följande funktioner: Garage för flera fordon - Utrustat kök med högkvalitativa vitvaror - Förråd för ytterligare förvaringsutrymme - Seniororienterad inredning för barriärfritt boende - Inbyggda garderober och klädkammare för optimala förvaringsalternativ - Högkvalitativa inbyggda möbler som betonar husets moderna stil - Gästtoalett - Värmepump och golvvärme för effektiv och hållbar uppvärmning av huset. Villan ligger i ett utmärkt läge i Nova Santa Ponsa, ett eftertraktat bostadsområde på sydvästra Mallorca. Området erbjuder en lugn och exklusiv atmosfär samt utmärkta förbindelser till förstklassiga golfbanor, stränder, restauranger och shoppingmöjligheter. Denna nybyggda villa kombinerar lyx, komfort och funktionalitet och erbjuder ett idealiskt hem för kräsna köpare som letar efter en exklusiv fastighet på Mallorca.
 • Boyta

  580m2
 • Tomt

  1516m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02VDH9
 • Badrum

  6
 • Pris

  4 495 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: