Lavin Estates | Rymlig villa med fantastisk havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymlig villa med fantastisk havsutsikt

Fakta Bilder

386m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna vackra villa med utsikt över segelbåtshamnen i Puerto Portals ligger på kullarna i Costa d'en Blanes. Fastighetens layout täcker 4 våningar med en hiss installerad för enkel åtkomst och består av följande: Entré, stort vardagsrum / matplats med öppen spis och direkt tillgång till terrassen, rymligt kök med frukostområde, 5 sovrum, 6 badrum (2 av dem en suite), extra kök i gästlägenhet och separat kontor. Flera öppna och täckta terrasser med underbar havsutsikt och den spektakulära poolen med jacuzzi, vattenfontän och simmaskin med motvinbär är de perfekta platserna att koppla av på. Extrafunktioner som tvåglasfönster, marmorgolv i hela lägenheten och två parkeringsplatser. Läget är idealiskt för någon som vill förvärva en fastighet inom några minuter till hamnen, stränderna, golfbanan i Bendinat, Palma stad och även inom bara 20 minuter med bil från den internationella flygplatsen.
 • Boyta

  386m2
 • Tomt

  900m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00ADXK
 • Badrum

  6
 • Pris

  3 650 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: