Lavin Estates | Rymligt familjehus i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Rymligt familjehus i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

379m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Kvalitet och design i ett populärt bostadsområde är hörnstenarna i konceptet för denna familjevilla, som färdigställdes 2019. Älskare av modernitet, som samtidigt inte vill missa mysigheten i den ljusa medelhavskänslan, kommer att känna sig hemma här. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt ett hamoniskt flöde och en sammanhängande övergång från inomhus- till utomhusområden - med mer än 300 soldagar om året sker det mesta av det dagliga livet utomhus. Flera täckta och öppna terrassområden erbjuder tillflyktsorter även under de varmaste sommardagarna. Den rymliga poolterrassen blir en potentiell favoritplats för alla soltörstande. Det här är den perfekta platsen att fira grillkvällar med familj och vänner under de varma sommarkvällarna. Något avskilt från vardagsrummet finns ett sovrum med eget badrum, samt ett kontor, en gästtoalett och ett tvättstuga. Ytterligare fyra sovrum och två badrum finns på övervåningen - här hittar du också en charmig lounge med utsikt över trädgården i medelhavsstil. Fritidsanläggningarna ligger bara några minuter bort - för att nämna några: sydvästens "in"-hamn, Port Adriano, liksom den charmiga sporthamnen i Santa Ponsa ligger bara några minuter med bil. Golffanatiker kommer att uppskatta Santa Ponsas golfbanor samt den nydesignade Poniente golfbanan. De viktigaste internationella skolorna finns också inom bekvämt räckhåll i närheten. Extras: Golvvärme med luftvärmepump, solpaneler, gasspis, luftkonditionering, BUS-system, naturstengolv, äkta träparkett, garage för två bilar plus ytterligare parkeringsplatser utanför, laddningsstation för elbil, larmsystem, byggande av ytterligare 250 kvm extra är möjligt på tomten (bygglov finns).
 • Boyta

  379m2
 • Tomt

  2199m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02SXU2
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: