Lavin Estates | "Sa Gavina" - Villa med havsutsikt och energiklass A
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • "Sa Gavina" - Villa med havsutsikt och energiklass A

Fakta Bilder

587m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

På en av de vackraste dubbla tomterna i Nova Santa Ponsa och med utsikt över det öppna havet samt naturreservatet Malgratsöarna, hittar du denna fascinerande nya villa i ett utmärkt soligt läge. Fastigheten imponerar med en transparent och lätt byggnadskonstruktion, en modern, elegant och medelhavsarkitektur, som erbjuder maximal levnadskomfort och samtidigt sätter ett högt värde på hållbarhet och energieffektivitet. Rumshöga glasfronter översvämmer alla vardagsrum med naturligt dagsljus och skapar en flytande övergång mellan inomhus- och utomhusområden. Fastigheten erbjuder ett rymligt vardagsrum och matplats med ett Eggersmann-kök med öppen planlösning och totalt 4 sovrum, alla med eget badrum, och ett spektakulärt SPA-område med gym. Den väl genomtänkta arkitekturen ger en optimal utsikt över havet från alla rum. Den soliga tomten erbjuder rymliga terrasser med en infinity-saltvattenpool och en medelhavsträdgård med exotiska växter - en fantastisk oas av lugn och avkoppling. Högkvalitativa material och toppmoderna byggtjänster har installerats här: Luftkonditioneringsenheter som drivs med Vaillant WP, geotermisk energi med solceller och batterilagring, golvvärme, gasspis, golv i natursten Zarci och ekparkett, hiss, BUS-system, larm med rörelsedetektorer och kameraövervakning, vinkällare, underjordiskt garage för 3 fordon, 2 utomhusparkeringsplatser, takterrass, energimärkning A.
 • Boyta

  587m2
 • Tomt

  1575m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02FX6I
 • Badrum

  4
 • Pris

  11 800 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: