Lavin Estates | Sofistikerad fastighet med havsutsikt och tennisbana
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sofistikerad fastighet med havsutsikt och tennisbana

Fakta Bilder

664m2 6 Sovrum i Santa Ponsa

Fantastisk utsikt över havet och bergen, en rymlig modern villa som utstrålar värme och komfort, en extra obebyggd tomt och en sällsynt tennisbana i full storlek gör detta till en verkligt exceptionell fastighet. Villan är byggd på ett otroligt läge på över 4200 m2 mark och erbjuder en hisnande panoramautsikt över havet, Malgratsöarna och Tramuntana-bergen. Den linjära arkitekturen och designen är en produkt av den mallorkinska arkitekten Alejandro Palomino med ljusfyllda, rymliga rum, generösa utomhusutrymmen i flera nivåer och alternativ för lek som gör denna fastighet unik och imponerande. Den öppna bottenvåningen med designat Varenna-kök, matsal och vardagsrum sträcker sig ut på de enorma täckta och öppna terrasserna. På denna nivå finns också ett sovrum med eget badrum. På övervåningen finns det rofyllda sovrummet med en sittgrupp med panoramautsikt och eget badrum med badkar med utsikt över havet, regndusch, inbyggda garderober. Det stora sovrummet och badrummet vetter mot en stor terrass som är perfekt för att hälsa på dagen och njuta av spektakulära solnedgångar. Sovrummen på bottenvåningen har direkt tillgång till rekreationsmöjligheter: soliga och skuggade terrasser, modernt gym, 76 m2 pool, utekök, trädgårdar och tennisbana, som inbjuder vänner och familj att koppla av och varva ner. Sittplatser är inbäddade i hela fastigheten, vilket ger ett paradis för underhållare. Extrautrustning: Garage i full storlek, golvvärme, luftkonditionering, varmvatten från ett solsystem, elektriska fönsterluckor, larmsystem med Smart Home-system, separat lägenhet. För dem som letar efter exceptionellt boende i sydväst, inkapslar denna moderna egendom lyx, skönhet och lätthet.
 • Boyta

  664m2
 • Tomt

  4290m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02PFP6
 • Badrum

  6
 • Pris

  13 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: