Lavin Estates | Sofistikerad lyxvilla med vacker havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Sofistikerad lyxvilla med vacker havsutsikt

Fakta Bilder

423m2 4 Sovrum i Costa d'en Blanes

Denna fantastiska villa med unik arkitektur ligger i ett av de mest eftertraktade och exklusiva områdena på sydvästra Mallorca, Costa D'en Blanes, bara ett par minuters bilresa från den prestigefyllda och emblematiska Puerto Portals. Huset ligger i sydvästläge och har havsutsikt från båda våningarna. Genom de flytande plattorna i trädgården kommer man in i huvudentrén som leder till första våningen, som sticker ut för sina stora fönster, från vilka det på ena sidan finns vacker utsikt över havet och naturen, och på andra sidan till poolen och trädgårdsområdet. På denna våning hittar du det öppna köket med skafferi, vardagsrummet, gästtoaletten och ett praktiskt kapprum. På bottenvåningen finns de fyra sovrummen med eget badrum med grön utsikt över naturen och havet, multifunktionsrummet, som enkelt kan omvandlas till ett femte sovrum med eget badrum, förrådet och tvättstugan. Det inkluderar tre parkeringsplatser (två i ett stängt garage och en utanför), varm och kall luftkonditionering och golvvärme (styrd av domotik), bastu och öppen spis. Det är en villa med en unik arkitektur, perfekt integrerad i berget Costa d'en Blanes, en magnifik plats för reträtt och avkoppling som ligger bara 10 minuter från huvudstaden på ön Mallorca.
 • Boyta

  423m2
 • Tomt

  1334m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02SGOZ
 • Badrum

  5
 • Pris

  5 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: