Lavin Estates | Spectacular project "Casa Kalos"
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Spektakulärt projekt "Casa Kalos" - Sold

Fakta Bilder

Spectacular project "Casa Kalos" - Sold

Med utsikt över den naturliga hamnen i Puerto de Andratx på Mallorcas sydvästkust, är detta det bästa läget med fantastisk panoramautsikt över hamnen, kusten och öppet hav. Området är det mest eftertraktade på hela ön och erbjuder en medelhavslivsstil där man kan varva ner och njuta, men ändå är det mindre än 30 minuter med bil till Palma och den internationella flygplatsen. Det fantastiska upphöjda läget på den högsta punkten med utsikt över Cala Marmacen med hisnande fri utsikt erbjuder garanterade fantastiska solnedgångar. Det avskilda läget erbjuder avskildhet och gränsar till skyddade grönområden på båda sidor. Detta exklusiva ombyggnadsprojekt kommer att förvandla en befintlig villa till en exceptionell bostad med generösa proportioner, byggd på tre tomter. Denna omständighet garanterar också total integritet. En av de många funktionerna i detta fantastiska moderna designprojekt kommer att vara den rymliga, plana terrassen och poolområdet. På en tomt på 3035 m2 och en byggnadsstorlek på cirka 1 500 m2, kommer det att finnas en terrass och poolområde på bottenvåningen på cirka 800 m2. Dessutom kommer det att finnas olika vardagsrum och matplatser samt privata tillflyktsorter, 7 sovrum med eget badrum och 1 personal- eller gästlägenhet. Medelhavsträdgården med stor kaskad och vattenlandskap, spa- och fitnessområde med inomhuspool, parkering för fem bilar gör det komplett.
 • Boyta

  1500m2
 • Tomt

  3035m2
 • Property ID

  02E8GA
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: