Lavin Estates | Sunny family villa with sea view
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Solig familjevilla med havsutsikt

Fakta Bilder

Sunny family villa with sea view

Denna villa ligger i det södra området av Costa d'en Blanes, i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Fastigheten har en mycket rymlig takterrass med vacker havsutsikt, som också kan användas som parkeringsplats. Några trappsteg leder till den ljusa och mysiga interiören i villan. På första våningen finns ett fullt utrustat kök, ett vardagsrum med direkt tillgång till terrassen och en gästtoalett. Härifrån har du en underbar havsutsikt och kan njuta av solen på grund av den sydvästra orienteringen. På den lägre nivån finns ett sovrum med klädkammare och ytterligare tre sovrum med badrum. Från denna nivå har du tillgång till poolområdet, som erbjuder mycket avskildhet. Andra funktioner inkluderar: två parkeringsplatser, förråd, tvättstuga och central elektrisk luftkonditionering w / c.
 • Boyta

  190m2
 • Tomt

  980m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02T79N
 • Badrum

  3
 • Pris

  1 695 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: