Lavin Estates | Tomt med havsutsikt och bygglov
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Tomt med havsutsikt och bygglov

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Camp de Mar

Denna tilltalande byggtomt med giltig bygglicens ligger i Camp de Mar. Camp de Mar, en idyllisk kustby på sydvästra Mallorca, kännetecknas inte bara av sin fantastiska naturliga skönhet, utan också av sin närhet till förstklassiga bekvämligheter. Fastigheten ligger i närheten av en välkänd golfbana och bara några minuter från Port Andratx. I Port Andratx finns en mängd olika restauranger och butiker som erbjuder en utmärkt kulinarisk och kulturell upplevelse. Omgiven av vacker natur och bara några steg från den fantastiska stranden, är detta en möjlighet att förverkliga ditt individuella drömhus på en av de vackraste platserna i Medelhavet. Tomten presenterar sig i en platt och fullt användbar form, vilket möjliggör maximal flexibilitet i genomförandet av det enskilda byggprojektet. Havsutsikt ger möjlighet att njuta av den mallorkinska kustens skönhet. Tomten har en sydostlig orientering. Licensen för ett modernt projekt för att bygga en villa ingår i priset. Tomten har redan den nödvändiga utvecklingen, vilket gör att du kan ha en smidig byggprocess.
 • Tomt

  1559m2
 • Property ID

  02SRNB
 • Pris

  1 700 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: