Lavin Estates | Tomt med projekt och licens med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Tomt med projekt och licens med havsutsikt - Sold

Fakta Bilder

0m2 0 Sovrum i Cala Vinyes - Sold

I söderläge och belägen i Cala Vinyas, bara 150 meter från stranden och bara några kilometer från den symboliska Puerto Portals, i ett av de privilegierade områdena på sydvästra ön, är denna tomt på cirka 1.400m2, för vilken det finns ett projekt för byggandet av en villa. Licensen att starta byggandet har redan beviljats. Villan som har utformats har 475m2, erbjuder 5 sovrum, 6 badrum, 2 toaletter, 1 kontor, vinkällare, ett rymligt och ljust vardagsrum-matsal med tillgång till verandan och utomhusområdet, öppet kök, tvättstuga, gym, två pooler, sommarkök och grillplats, takterrass och täckt parkering för två bilar och hiss tillgång till de tre nivåerna. De material som har valts för att bygga denna fastighet är ädla material av utmärkt kvalitet och estetiskt passar perfekt med omgivningen, vilket ger en speciell värme till miljön. Natursten och ekträ dominerar.
 • Tomt

  1400m2
 • Property ID

  02S6R0
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: