Lavin Estates | Toppmodern villa med havsutsikt i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Toppmodern villa med havsutsikt i Santa Ponsa

Fakta Bilder

345m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Upptäck semesterdrömmarnas värld med denna unika och toppmodernt designade villa i Santa Ponsa. Villan ligger i ett lugnt bostadsområde, omgiven av grannar från hela Europa. Panoramautsikten över det kuperade landskapet ner till det azurblå Medelhavet kommer att fascinera dig. En annan höjdpunkt i huset är de olika täckta och öppna terrasserna, som erbjuder mycket avskildhet och utrymme för avkoppling. Njut av solen eller skuggan när som helst på dagen i Medelhavsträdgården. Utomhusområdet med en pittoresk terrass längs huset ger huset en romantisk känsla. Poolområdet vetter mot söder, med en hisnande utsikt över havet och det omgivande landskapet, och är perfekt för livliga grillkvällar med vänner och familj eller helt enkelt för att koppla av och njuta av livet. Den generösa interiören i fastigheten är fördelad på två våningar och har 4 sovrum med eget badrum, ett öppet kök och ett ljust vardagsrum och matplats med oförglömlig utsikt. Det finns möjlighet att skapa ytterligare ett fullfjädrat sovrum med en separat ingång utanför huset, vilket också är perfekt för en fitnessstudio eller kontorsområde och erbjuder en super utsikt. Huset är perfekt som semesterhus för barnfamiljer och par som värdesätter privat boende och havsutsikt. I den omedelbara närheten hittar du otaliga fritidsaktiviteter som golf, segling, dykning, simning, kajakpaddling och cykling och för äventyrssökande också en hög repbana. Den stora sandstranden i Santa Ponsa ligger också inom gångavstånd. Dessutom har huset ett garage för 2 fordon, larmsystem, luftkonditionering, gästtoalett, vinställsvägg, källarrum, golvvärme och plats för en eldstad eller grill i trädgården.
 • Boyta

  345m2
 • Tomt

  1300m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02R4PL
 • Badrum

  4
 • Pris

  4 450 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: