Lavin Estates | Unik fastighet "Casa Ullastre"
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik fastighet "Casa Ullastre"

Fakta Bilder

1333m2 13 Sovrum i Port Andratx

Den unika fastigheten "Casa Ullastre" ligger på La Mola, en halvö i den exklusiva naturhamnen och marinan Port Andratx på den populära sydvästra delen av ön. Redan när man närmar sig platåfastigheten fängslar den spektakulära utsikten över det öppna havet och ön Dragonera fantasin. Fastigheten består av totalt fyra byggnader med en total boyta på 1.696 m2 på en plan tomt på 4.657 m2. Det första huset, det så kallade "Nanny House", består av två våningar med direkt tillgång till ett stort servicekök med kylskåp, vinkällare och ett stort vardagsrum. Den övre våningen är indelad i ett vardagsrum med en stor terrass, tre sovrum och två badrum. Härifrån leder den vackert anlagda medelhavsträdgården till huvudbyggnaden med sin stora pool och till gästhuset med en utomhusterrass för avkoppling. Byggnaderna består alla av 2 våningar. Huvudbyggnaden har två rymliga och öppna salonger. Den huvudsakliga stora salongen ligger till vänster om ingången med direkt tillgång till poolterrassen och utsikt över det skimrande öppna havet, den andra salongen ligger till höger om huvudentrén med matsal och kök med tillgång till sidoterrassen med matbord och utsikt över Medelhavsträdgården. På övervåningen finns den rymliga master-sviten och ytterligare 3 sovrum med eget badrum. Från alla rum kan du njuta av en fri utsikt över havet, poolterrassen och trädgården. I källaren till huvudbyggnaden finns dessutom ett gym och en separat lägenhet med två sovrum och två badrum samt ett öppet vardagsrum och matplats med kök. Från huvudbyggnaden kommer gästerna genom Medelhavsträdgården in i gästhuset med ett rymligt vardagsrum och matsal och fyra sovrum med eget badrum. Den fjärde byggnaden på denna unika tomt är för närvarande i sitt gamla skick med ytterligare 170 m2 bostadsyta plus pool och trädgård. Hela fastigheten (med undantag för det sistnämnda fjärde huset) är utrustad med högkvalitativa material och toppmodern teknik, samt arkitektoniskt och kvalitativt matchad med fasader av natursten. Den vackra medelhavsträdgården, som förbinder de olika villorna, är välskött och inbjuder till långa vistelser utomhus. Utomhusbaren, grillen, den skyddade uteplatsen med vattenfall samt den stora poolen och solterrasserna erbjuder otaliga aktiviteter i den friska luften.
 • Boyta

  1333m2
 • Tomt

  4657m2
 • Sovrum

  13
 • Property ID

  02RVX1
 • Badrum

  14
 • Pris

  41 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: