Lavin Estates | Unik lyxbostad i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik lyxbostad i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

908m2 7 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna unika villa lämnar verkligen inget övrigt att önska! Om du letar efter en fastighet som erbjuder ett toppläge, utmärkt design och kvaliteter, med gott om utrymme för att underhålla familj och vänner, är detta platsen för dig. Villaensemblen består av ett perfekt planerat huvudhus, som imponerar med många designelement och högt i tak, och ett stort pensionat med alla bekvämligheter. Medan huvudbyggnaden har totalt fyra sovrum, vart och ett med eget badrum, har gästhuset två sovrum med möjlighet att skapa ett tredje eget badrum med mycket enkla medel. Vid planeringen av villan låg fokus inte bara på design utan även på teknisk utrustning, optimalt utförande, vardagspraktikalitet och kvalitet. En hiss förbinder källaren med dubbelgaraget i huvudbyggnaden, så att alla nivåer kan nås bekvämt. Det magnifika utomhusområdet erbjuder de perfekta faciliteterna för Medelhavsklimatet: en stor pool (en annan pool kan skapas på begäran), jacuzzi med solterrasser, bastu, fullt utrustad grillplats med utekök samt en perfekt gräsmatta för de små och husdjuren att leka runt. I gästhuset finns ett stort kök/vardagsrum med bar, ett gym och ett garage med plats för 6 bilar. Om du fortfarande känner för en förändring av rutinen, erbjuder Santa Ponsa ett brett utbud av fritidsaktiviteter som golf, tennis, segling, bra restauranger och kaféer. Ytterligare detaljer: Golvvärme, öppen spis, vinkällare, luftkonditionering, säkerhetspaket.
 • Boyta

  908m2
 • Tomt

  2418m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02M5X7
 • Badrum

  9
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: