Lavin Estates | Unik lyxvilla i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik lyxvilla i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

500m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna unika villa lämnar verkligen inget övrigt att önska! Om du letar efter en fastighet som erbjuder ett toppläge, utmärkt design och kvaliteter med mycket utrymme för att underhålla familj och vänner, har du kommit till rätt ställe. Villan imponerar med många designelement, högt i tak och en mycket hög byggkvalitet med smakfullt kombinerade moderna medelhavselement. 3 av de totalt fyra sovrummen, alla med eget badrum, ligger på den övre nivån, som också rymmer ett andra vardagsrum - från denna nivå kan du njuta av en fantastisk utsikt ner till Santa Ponsa, bukten och kustlinjen. Takterrassen erbjuder en fantastisk möjlighet att njuta av en sundowner med vänner. Vid planeringen av denna exceptionella fastighet, förutom designen, lades tonvikten på teknisk utrustning, optimalt utförande, vardagspraktik och kvalitet. En hiss förbinder källaren med dubbelgaraget, så att alla nivåer kan nås bekvämt. Det magnifika utomhusområdet erbjuder den perfekta utrustningen för Medelhavsklimatet: pool, jacuzzi med solterrasser samt bastu. Om du fortfarande känner för en förändring av takten, erbjuder Santa Ponsa ett brett utbud av fritidsaktiviteter som golf, tennis, segling, bra restauranger och kaféer. Ytterligare detaljer: Golvvärme, öppen spis, vinkällare, luftkonditionering, säkerhetspaket.
 • Boyta

  500m2
 • Tomt

  1217m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02T29X
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: