Lavin Estates | Unik villa med havsutsikt i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unik villa med havsutsikt i Santa Ponsa

Fakta Bilder

464m2 7 Sovrum i Santa Ponsa

Denna drömlika familjevilla kommer att tilltala alla exceptionella designälskare: rena linjer, lekfulla detaljer och naturliga material i kombination med diskret lyx - denna villa kombinerar allt detta till perfektion. Villan, som färdigställdes först 2021, erbjuder gott om utrymme och är perfekt som mötesplats för en stor familj eller människor som behöver en optimal plats för att underhålla. Fem av de sju individuellt utformade sovrummen, alla med eget badrum, ligger på bottenvåningen, liksom ett rymligt vardagsrum och olika öppna och täckta terrasser. På övervåningen finns förutom vardagsrummet med matplats och vedeldad öppen spis även ett rymligt kök, masteravdelningen med omklädningsrum och ytterligare ett sovrum. En mysig utomhusterrass och takterrassen erbjuder ytterligare områden som kan användas som tillflyktsort eller för sociala sammankomster. I villans källare finns det tillräckligt med utrymme för 4 fordon, samt ett tvättstuga, byggtjänster och förråd. En hiss förbinder bekvämt nivåerna i denna exceptionella fastighet. Om du letar efter en förändring av takten kommer du att bli bortskämd med valet: det finns en strand inom gångavstånd, liksom flera barer och kaféer. Den charmiga Santa Ponsa-marinan ligger bara några minuter bort. Golfbanor och tennisbanor samt den designade marinan Port Adrianos, av Philippe Starck, med sina många fritidsfaciliteter, ligger bara några minuters bilresa bort. Extra: toppmodern hemteknik, golvvärme (värmepump), effektiv luftkonditionering, hemautomationssystem, gym och wellnessavdelning.
 • Boyta

  464m2
 • Tomt

  1660m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  02MV88
 • Badrum

  7
 • Pris

  9 750 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: