Lavin Estates | Unikt loft i New York-stil i Palma
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt loft i New York-stil i Palma

Fakta Bilder

323m2 3 Sovrum i Santa Catalina

Denna magnifika fastighet ligger i hjärtat av det trendiga området Santa Catalina och är utan tvekan en av de mest imponerande New York Style Loft i Palma. Den unika designen, den finaste finishen och material av högsta kvalitet är noggrant utvalda för denna unika historiska byggnad, den första biografen i detta eleganta område. Det absoluta boendet imponerar med en dubbel takhöjd på över 6,8 m vardagsrummet med matplats med ett öppet fullt utrustat kök, 2 sovrum med eget badrum, rymlig master med klädkammare och eget badrum också, kontor, gästtoalett, separat tvättstuga och en oas på den privata takterrassen. Det är också kompletterat med en parkeringsplats. Definitivt en av de mest spektakulära fastigheterna i Palma, bara ett steg bort från de exklusiva shoppingområdena Jaime III och El Borne, brett urval av restauranger, barer och kaféer, vacker hamn med sin strandpromenad och Palma tennisklubb.
 • Boyta

  323m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02ECSE
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 800 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: