Lavin Estates | Unikt villaprojekt med havsutsikt i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Unikt villaprojekt med havsutsikt i Santa Ponsa

Fakta Bilder

443m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Detta spektakulära och exklusiva villaprojekt designas för närvarande av en av de mest kända projektdesignerna på ön. I andra havslinjen byggs en unik fastighet som är oöverträffad! Kombinationen av naturliga material och moderna element lovar en drömlik levnadsupplevelse för den framtida ägaren av denna fastighet. Njut av den fantastiska utsikten över havet och solnedgången, inramad av fönster från golv till tak med smakfullt designade interiörer som sträcker sig till de rymliga terrasserna. Bostadsytan sträcker sig över två nivåer. Vardagsrummet har ett öppet koncept: från alla delar av köket, matsalen och vardagsrummet finns tillgång till de stora täckta och öppna terrasserna och poolen, som är över 20 meter lång. Det finns fyra sovrum med eget badrum, inklusive master-sviten med ett rymligt badrum och omklädningsrum. Alla sovrum har tillgång till den vackert anlagda trädgården. En annan höjdpunkt kommer att vara den utökade takterrassen med utomhusbio och utekök. Villan har också en hel källare och erbjuder, förutom ett garage för två bilar, tillräckligt med utrymme för individuell användning som gym, SPA, bodega etc. Fastigheten är planerad att färdigställas under första kvartalet 2024.
 • Boyta

  443m2
 • Tomt

  1082m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02MOF2
 • Badrum

  4
 • Pris

  7 850 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: