Lavin Estates | Vacker finca med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker finca med havsutsikt

Fakta Bilder

570m2 6 Sovrum i Port Andratx

Denna exklusiva finca med utsikt över hamnen och havet har ett utmärkt läge i dalen mellan Andratx och Port Andratx. Ytan på ca 810 m2 erbjuder en vacker trädgård med terrassområden och en citronplantage. Fincan, som är uppdelad i två våningar, har sex sovrum med eget badrum, vardagsrum, matsal och ett öppet kök. Fastigheten är utrustad med AC, centralvärme och golvvärme, videointercom, larmsystem, trädgårdsbevattning, ett dubbelgarage samt olika angränsande byggnader. Bilder av Marco Richter.
 • Boyta

  570m2
 • Tomt

  51000m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02P78R
 • Badrum

  6
 • Pris

  10 750 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: