Lavin Estates | Vacker semestervilla med havsutsikt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker semestervilla med havsutsikt

Fakta Bilder

290m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna medelhavsvilla med unik utsikt över Ibiza och Dragonera ligger på La Mola. Det finns fantastisk havsutsikt med solnedgångar på alla nivåer. Den ljusa första våningen har ett stort vardagsrum, ett fullt utrustat och modernt kök, ett sovrum med badrum och ett omklädningsrum samt en gästtoalett. Det finns totalt tre sovrum på övervåningen. Ett master bedroom med eget omklädningsrum samt eget badrum och en stor solterrass med havsutsikt. Ytterligare två sovrum på denna våning har eget badrum. Poolen och solterrassen ligger i en vacker medelhavsträdgård med utsikt över havet och klipporna i La Mola. Huset är fullt utrustat med smakfulla och moderna möbler.
 • Boyta

  290m2
 • Tomt

  1000m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02UP9R
 • Badrum

  4
 • Pris

  11 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: