Lavin Estates | Vacker villa med havsutsikt i Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vacker villa med havsutsikt i Port Andratx - Sold

Fakta Bilder

219m2 4 Sovrum i Port Andratx - Sold

Denna södervända "mås-villa" med fantastisk utsikt över havet och hamnen ligger i Puerto Andratx på den eftertraktade sydvästra delen av Mallorca. Tomtstorleken är ca 604m² med en byggd yta på 321m². Exteriören erbjuder olika öppna och täckta terrasser, en medelhavsträdgård och en stor pool. Boytan på 219m² är fördelad på olika nivåer. På den lägre nivån finns 2 sovrum, alla med eget badrum, ett fullt utrustat kök med angränsande vardagsrum/matplats och mysig öppen spis. På övervåningen finns det stora sovrummet med kontor, omklädningsrum och badrum samt en liten terrass. Takbjälkarna i hela huset och på terrasserna ger villan dess mysiga karaktär. En gästlägenhet, ett dubbelgarage, en tvättstuga, luftkonditionering och ett larmsystem ger ytterligare komfort.
 • Boyta

  219m2
 • Tomt

  604m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02P0AM
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: