Lavin Estates | Vackert enfamiljshus i Son Armadams
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Vackert enfamiljshus i Son Armadams - Sold

Fakta Bilder

255m2 5 Sovrum i Son Armadams - Sold

Detta vackra hus, helt renoverat för 5 år sedan, består av 2 våningar plus källare och ligger i Sa Teulera, mycket nära Son Dureta, Son Armadams och nära internationella skolor. Tomten består av flera terrasser med träd, vilket ger den mycket integritet. Den första våningen har 1 dubbelrum + 1 badrum, stort kök med Samsung och Smeg apparater, rymligt vardagsrum och matsal och tillgång till de 2 terrasserna, framsidan och baksidan separat. På övervåningen finns det stora sovrummet med eget badrum och tillgång till en stor terrass på 30m2, stora inbyggda garderober tillgängliga. Dessutom 1 enkelrum och 2 dubbelrum med ett komplett badrum. Fastigheten har en stor källare.
 • Boyta

  255m2
 • Tomt

  406m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02PFCP
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: