Lavin Estates | Villa "Baymonte" i frontlinjen mot havet
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa "Baymonte" i frontlinjen mot havet

Fakta Bilder

501m2 5 Sovrum i Port Andratx

Den fantastiska designade lyxvillan "Baymonte" ligger på bästa läge i Port Andratx, den framstående fiske- och segelbåtshamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Villan ligger på första strandlinjen och erbjuder direkt tillgång till Cala Marmacen och har gångavstånd till hamnen med alla dess små butiker och restauranger. Den ca 1.030 m² stora platta och fullt användbara tomten ger en makalös atmosfär vid solnedgången på grund av dess västra orientering. Den vackert anlagda trädgården erbjuder också generösa gräsmattor, vilket är ett absolut undantag för Port Andratx. Med en byggyta på ca 592 m², plus terrassytor på ca 286 m² och fria rumshöjder på upp till 4,80 m, är huset både rymligt och imponerande. De eleganta trädörrarna med elementhöjder på upp till 3,20 m förmedlar en lyxig atmosfär och bjuder in dig till de vackra rummen. Här har exklusiva naturstensgolv och parkettgolv i äkta trä installerats för att avrunda den harmoniska helhetsbilden. Högkvalitativa glasfronter från golv till tak från det välkända företaget Schüco skapar ett behagligt ljus och en fascinerande koppling till omgivningen. Den senaste värme- och ventilationstekniken med golvvärme och luftkonditionering med värmepumpar, den isolerade fasaden med högkvalitativa naturstenar och träelement samt solenergi garanterar högsta standard för komfort och energieffektivitet. "Baymonte" har totalt fem sovrum, alla med eget badrum, och många andra bekvämligheter. Dessutom finns det en modern gasspis samt en hiss med högkvalitativ invändig väggbeklädnad. Fitnessområdet är utrustat med hög standard och det finns möjlighet till bastu. Infinitypoolen och utomhusköket med grill inbjuder dig att njuta av avkopplande timmar utomhus. Huset är utrustat med den senaste eltekniken och har smarttelefonteknik för att göra livet bekvämt och bekvämt. Två parkeringsplatser ger gott om utrymme för fordon. Villans interiör imponerar med den perfekta kombinationen av natursten, trä, metallnät och varma klädsel. Möbler av högsta kvalitet designades av kända företag som Boffi, Poliform och Antonio Lupi. Denna designervilla är unik, erbjuder en ojämförlig levnadsupplevelse mitt i ett hisnande landskap och förtrollar med naturens skönhet.
 • Boyta

  501m2
 • Tomt

  1030m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02R6T5
 • Badrum

  5
 • Pris

  22 300 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: