Lavin Estates | Villa Coelum - Modern nybyggd villa i Bonanova
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa Coelum - Modern nybyggd villa i Bonanova

Fakta Bilder

418m2 4 Sovrum i La Bonanova

Vi är glada att kunna presentera en rymlig nybyggd villa i det emblematiska området La Bonanova i Palma. Denna utveckling består av två oberoende enfamiljshus med en välskött medelhavsträdgård, lätt att underhålla och med en privat pool. Båda husen består av en stor halvkällare med stora fönster och tillgång till trädgården och poolen. På första våningen finns fyra sovrum, alla med eget badrum, och på entréplanet finns ett stort vardagsrum med matplats, stora fönster och en takhöjd på 3 meter, samt en köksö med öppen planlösning. En imponerande trappa leder upp till den stora takterrassen med utekök och vacker utsikt över havet. De material som valts är en blandning av lokala material som maréssten eller handgjorda hydrauliska plattor. Andra funktioner i fastigheterna inkluderar hiss, täckt parkering för två bilar, golvvärme och luftkonditionering h / c. Sammantaget är detta fastigheter med en attraktiv tidlös design, mycket hög kvalitet, utsikt och bara 5 minuter från stadens centrum. Priset som visas är per enhet och färdigställandet förväntas i slutet av 2022.
 • Boyta

  418m2
 • Tomt

  700m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02HPDI
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 980 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: