Lavin Estates | Villa i finca-stil i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i finca-stil i Nova Santa Ponsa - Sold

Fakta Bilder

457m2 4 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna villa i finca-stil ligger på ett utmärkt läge i Nova Santa Ponsa och lämnar inget övrigt att önska när det gäller läge, kvalitet och stil. Villan "Gecko" ligger på en av de mest populära gatorna i Nova Santa Ponsa och är en idealisk bas för familjer som bor här året runt eller letar efter en semesterfastighet som kan användas året runt. Gecko byggdes med stor uppmärksamhet på detaljer i en modern medelhavsfincastil - ett magnifikt utomhusområde med en 12x4m uppvärmd pool och en vacker medelhavsträdgård är husets mittpunkt. Här hittar du en lugn plats även under de hetaste sommardagarna. Inredningen är smakfullt samordnad - den ljusa naturstenen smälter elegant in i den ljusa och öppna atmosfären. Invånarna har 4 sovrum och badrum till sitt förfogande, medan det smakfullt designade köket är en annan höjdpunkt i fastigheten. Ytterligare tillägg: garage för 2 fordon, luftkonditionering h/c, golvvärme, öppen spis.
 • Boyta

  457m2
 • Tomt

  1202m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02U1LE
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: