Lavin Estates | Villa i modern stil omgiven av natur
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i modern stil omgiven av natur

Fakta Bilder

330m2 6 Sovrum i Sol de Mallorca

Denna moderna och sofistikerade villa, "Mediterranean Living", ligger i den lyxiga urbaniseringen Sol de Mallorca, ca 15 minuter med bil från den prestigefyllda Puerto Portals och ca 30 minuter från Palma, huvudstaden på ön. Stranden ligger inom gångavstånd från fastigheten. Fastigheten byggdes 2021 och använder ädla material av utmärkt kvalitet. Den har totalt 461m2 och erbjuder 6 sovrum och 6 badrum. Den har golvvärme och luftkonditionering h / c, hiss, garage för upp till 4 bilar, vattenavhärdare, elektrolyssystem för poolen och Sonos-system. Det ligger på en mycket privat, rymlig (1.576m2) och platt tomt, vilket gör denna villa perfekt för familjer, både för sommar och semester, liksom året runt, eftersom det finns flera internationella skolor i det omgivande området.
 • Boyta

  330m2
 • Tomt

  1576m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02UOPQ
 • Badrum

  6
 • Pris

  4 200 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: