Lavin Estates | Villa i Nova Santa Ponsa med uthyrningslicens
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa i Nova Santa Ponsa med uthyrningslicens - Sold

Fakta Bilder

568m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna vackra herrgård ligger i ett bostadsområde och ett av de bästa områdena i Nova Santa Ponsa, och byggdes och färdigställdes till en mycket hög standard. Mycket nära de 3 golfbanorna och bara en kort bilresa från den lyxiga Port Adriano. Detta hus ligger nära alla bekvämligheter, men det erbjuder också full integritet och lugn tack vare dess privilegierade situation. Från det grandiosa vardagsrummet, med tillgång till terrassen, till de handgjorda stenhandfaten i badrummen. Från lekrummen i källaren under barnens sovrum till den rymliga master-sviten med sina soliga terrasser på övervåningen. En betydande mängd tankar har lagts in i varje aspekt av denna unika fastighet. Vid ingången möts du av ett stort och mysigt vardagsrum med öppen spis, samt av de stora terrassdörrarna som leder ut till den täckta terrassen och den enorma poolen. Det finns ett utekök och massor av utrymme för att njuta av sommarkvällarna eller för att ta emot gäster på bästa sätt. På denna våning finns ett stort öppet kök med matsal samt tvättstuga och skafferi. På nedre våningen finns tre sovrum och på övre våningen finns två stora sovrum, båda med eget badrum. Extras inkluderar: golvvärme, luftkonditionering, dubbelgarage och en semesteruthyrningslicens.
 • Boyta

  568m2
 • Tomt

  2693m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02QAQP
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: