Lavin Estates | Villa Italia - historisk byggnad med nytt projekt
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa Italia - historisk byggnad med nytt projekt

Fakta Bilder

1548m2 6 Sovrum i Port Andratx

Den symboliska byggnaden "Villa Italia", en fastighet som byggdes på 1950-talet och senast renoverades 2009, byggdes som ett sommarresidens för familjen De Vitta, som var pionjärer inom byggnation i Andratx hamn. Nu är det tidigare "Hotel Villa Italia" till salu som en privat egendom i sitt nuvarande skick. Bygglov har redan beviljats för ett projekt för att omforma denna fastighet över sex våningar med en total byggd yta på 1145 m2. Vänligen kontakta oss för ritningarna. Det godkända projektet omfattar, förutom 6 sovrum och 6 badrum, en uppvärmd utomhuspool, relax- och spa-områden, fitness- och yogazoner, jacuzzi, garageplatser, hissar till alla nivåer, hemmabio, bar, rustik vinkällare och otaliga terrassområden. På andra sidan gatan finns direkt tillgång till havet med en plattform för solbad. Villa Italia ligger inom gångavstånd till alla bekvämligheter. Slutprodukten inklusive funktioner lämnar inget att önska! Försäljningspriset inkluderar den godkända bygglicensen / projektet.
 • Boyta

  1548m2
 • Tomt

  5449m2
 • Sovrum

  6
 • Property ID

  02RQ6B
 • Badrum

  6
 • Pris

  9 500 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: