Lavin Estates | Villa med fantastisk havsutsikt i Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med fantastisk havsutsikt i Santa Ponsa

Fakta Bilder

395m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna villa är den perfekta bostaden för dem som inte kan ta ögonen från havet. Belägen i ett trevligt område och bara några minuter från den nya livsstilshamnen Port Adriano (designad av Philippe Starck) och den mindre yachthamnen i Santa Ponsa samt golfbanorna, förbinder denna fastighet på samma gång alla hotspots för maritimt liv och golf. Villan kommer särskilt att tilltala dem som vill anpassa den till sina individuella önskemål och ge den sista touchen. Den täckta generösa terrassen med utekök och grill är perfekt för många trevliga eftermiddagar på sommaren där du kan njuta av svala drycker i gott sällskap eller ett uppfriskande bad i poolen. Sammantaget är det en fantastisk fastighet för att skapa en andra hemvist eller för ett hem året runt.
 • Boyta

  395m2
 • Tomt

  1024m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  01ZM7B
 • Badrum

  4
 • Pris

  3 450 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: