Lavin Estates | Villa med fantastisk utsikt och massor av potential
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med fantastisk utsikt och massor av potential

Fakta Bilder

168m2 4 Sovrum i Port Andratx

Denna medelhavsvilla ligger i Port Andratx, den framstående fiske- och yachthamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Här erbjuds inte bara en fantastisk utsikt över havet och den omgivande landsbygden, utan också ett unikt läge i utkanten av ett grönområde som garanterar lugn och avskildhet. Villan har fyra rymliga sovrum och två badrum, ett mysigt vardagsrum och en matplats med ett kök i öppen planlösning. De stora terrasserna ger möjlighet att njuta av Medelhavsklimatet till fullo, oavsett om man solar eller kopplar av utomhus. En privat pool inbjuder dig att uppdatera dig själv och avrundar den lyxiga atmosfären. Tomten är generöst tilltagen och erbjuder gott om utrymme för individuella designalternativ. Denna villa är idealisk för en omvandling enligt personliga idéer och har en enorm potential för att förverkliga ett drömhem. Moderna bekvämligheter inkluderar elektrisk golvvärme och luftkonditionering med värme- och kylfunktion i sovrummen för komfort året runt. Två täckta parkeringsplatser ingår i erbjudandet.
 • Boyta

  168m2
 • Tomt

  1350m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02USWN
 • Badrum

  2
 • Pris

  3 400 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: