Lavin Estates | Villa med havsutsikt i Nova Santa Ponsa
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med havsutsikt i Nova Santa Ponsa

Fakta Bilder

342m2 4 Sovrum i Santa Ponsa

Denna exceptionella villa imponerar med sin speciella kombination av spektakulär havsutsikt, perfekt solorientering, modern medelhavsdesign och ett privilegierat läge i Nova Santa Ponsa. Villan har en öppen och ljus design med både gemensamma utrymmen och privata reträttområden. De som gillar att umgås kommer att njuta av det fantastiska köket-matsalen som leder direkt till en vacker och rymlig täckt terrass. Här kan du njuta av en mysig måltid när som helst på året. Solälskare kommer särskilt att uppskatta poolområdet med flera soliga terrasser, inramade av en vacker medelhavsträdgård och palmer. Denna lyxvilla med havsutsikt har följande planlösning: den rymliga master-sviten med omklädningsrum och eget badrum ligger på den övre nivån, medan ytterligare tre sovrum ligger på bottenvåningen. Den fantastiska havsutsikten kan avnjutas från nästan alla rum. De som vill ha omväxling kan välja mellan olika alternativ, t.ex. den närliggande designermarinan Port Adriano och dess många restauranger, eller från en rad fritidsaktiviteter som paddelsurfing och dykning eller flera golfbanor. På Santa Ponsa Country Club finns dessutom flera tennisbanor med original Wimbledon-gräs. Internationella skolor finns också inom bekvämt köravstånd. Ytterligare extrafunktioner i villan är: oljegolvvärme i hela huset, luftkonditionering h / c, avkalkningssystem, infinitypool (salt) med motströmssystem, bevattnings- och belysningssystem, gästtoalett och dubbelgarage.
 • Boyta

  342m2
 • Tomt

  1098m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02OUI1
 • Badrum

  4
 • Pris

  5 900 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: