Lavin Estates | Villa med Medelhavsutsikt och semesterlicens
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med Medelhavsutsikt och semesterlicens

Fakta Bilder

110m2 4 Sovrum i Port Andratx

Villa med medelhavsutsikt och semesterlicens

Denna medelhavsvilla ligger på La Mola i Port Andratx, natur- och fiskehamnen på sydvästra Mallorca. Den högt belägna tomten erbjuder vacker utsikt över hamnen, bergen och det öppna havet. Huset är byggt i traditionell stil och har mycket charm och atmosfär. Här finns fyra sovrum och tre badrum. Medelhavsträdgården, det rymliga utomhusområdet med flera terrasser och poolen kompletterar bilden av den perfekta semesterfastigheten på Mallorca. Andra extrafunktioner inkluderar en semesteruthyrningslicens, centralvärme, två parkeringsplatser, grillplats och pool.
 • Boyta

  110m2
 • Tomt

  600m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02SJV8
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 700 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: