Lavin Estates | Villa med stor potential i Costa d'en Blanes
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med stor potential i Costa d'en Blanes

Fakta Bilder

313m2 5 Sovrum i Costa d'en Blanes

Detta sydvästorienterade familjehem byggdes 1997 och ligger i ett lugnt läge i Costa d'en Blanes och erbjuder delvis havsutsikt. Huset har mycket potential och är fördelat på 3 nivåer. Övre våning: vi hittar en entré med en gästtoalett, det tekniska rummet och en terrass med delvis havsutsikt. Mellersta våningen: Det erbjuder vardagsrum / matsal med öppen spis och kök + skafferi, båda med tillgång till en täckt terrass, 1 sovrum med badrum, 1 gästtoalett och 1 förråd. Nedre våningen: 2 sovrum med eget badrum och omklädningsrum med inbyggda garderober, 1 sovrum med angränsande badrum, tvättstuga. Denna våning har tillgång till en stor terrass med en pergola av marmorpelare och ett Chill Out-område. Fastigheten har också en oberoende gästlägenhet på 70 m2 med vardagsrum-kök utrustat med vitvaror, 1 sovrum med eget badrum. Ytterligare funktioner är: hiss, centralvärme med gas, luftkonditionering, söderläge, stor pool med utekök.
 • Boyta

  313m2
 • Tomt

  800m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  02T7ND
 • Badrum

  7
 • Pris

  1 890 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: