Lavin Estates | Villa med uthyrningslicens i frontlinjen till hamnen
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med uthyrningslicens i frontlinjen till hamnen - Sold

Fakta Bilder

486m2 5 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna välskötta familjevilla ligger direkt vid Club Nautico i ett lugnt läge med gångavstånd till kaféer och restauranger. Fastigheten är perfekt för båtägare som har sin förtöjningsplats inom gångavstånd eller för personer som vill lämna bilen ibland några dagar och njuta av de vackra omgivningarna till fots. Denna exceptionella fastighet har unik utsikt över marinan, många retreater och enastående integritet. De generöst utformade terrassområdena i utomhusområdet och poolen, den soliga och rymliga Medelhavsträdgården med en annan naturlig pool ger fastigheten en speciell atmosfär. Dessutom erbjuder villan gott om utrymme för att njuta av vänner och familj, som perfekt kan rymmas i ett av de fem sovrummen. Vardagsrummet är fördelat på två våningar i fastigheten, plus en rymlig takterrass med fantastisk utsikt över marinan och ett fitnessområde i källaren. Från entrén med en vacker uteplats leder till vardagsrummet med öppen spis - smakfullt utformat som ett biblioteksrum och det rymliga köket. På denna våning finns tre sovrum med eget badrum, varav två har fantastisk utsikt över marinan. Vardagsrummet nedanför har ett annat öppet vardagsrum, som leder direkt till den täckta poolen och den tillhörande terrassen. Den uppvärmda poolen har ett motströmssystem och en jacuzzi. Det finns också ytterligare två sovrum med badrum en-suite och ett gästbadrum. Extrautrustning: Öppen spis, tillgång till hamnen, golvvärme, sydvästlig orientering, parkeringsplats för 3 fordon, hyreslicens.
 • Boyta

  486m2
 • Tomt

  1358m2
 • Sovrum

  5
 • Property ID

  00AIJO
 • Badrum

  5
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: