Lavin Estates | Villa vid golfbana
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa vid golfbana - Sold

Fakta Bilder

194m2 3 Sovrum i Santa Ponsa - Sold

Denna välskötta fastighet ligger direkt vid golfbanan och erbjuder därför vackra vidsträckta gröna vyer. Denna fastighet är perfekt för familjer som letar efter en fristående fastighet med privat pool men inte vill missa alla fördelar med ett samhälle. Två gemensamma pooler ligger perfekt i de anlagda trädgårdarna och kommer att vara favoritplatsen tillsammans med inomhuspoolen för alla simentusiaster. Fastigheten i sig har en bekväm layout och en bra fördelning - Ett sovrum med badrum en-suite kompletterar bottenvåningen och är därför perfekt lämpad för personer med nedsatt rörlighet. Terrassområdet utomhus erbjuder gott om utrymme och en avkopplande skuggig plats på sommaren. På övervåningen hittar vi det primära sovrummet med eget badrum och ett annat sovrum med eget badrum. Internationella skolor, stränder, hamnar och flera shoppingmöjligheter finns i närheten, vilket gör denna fastighet idealisk som fritidshus eller för bostadsboende. Fler funktioner i fastigheten är: 2 täckta parkeringsplatser, luftkonditionering w / c, larmsystem, sep. gästtoalett på bottenvåningen.
 • Boyta

  194m2
 • Tomt

  551m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02U6KU
 • Badrum

  3
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: