Lavin Estates | Villa vid havet i Port Adriano
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa vid havet i Port Adriano

Fakta Bilder

759m2 7 Sovrum i Port Adriano

Upplev den ultimata upplevelsen vid havet med vår exklusiva fastighet nära den prestigefyllda superyachthamnen Port Adriano. Denna dubbla premiumtomt erbjuder hisnande utsikt mot sydväst, från Mallorcas kust till Ibiza. Det är sällan en fastighet har förmånen att äga privat tillgång till havet, så detta är en unik möjlighet. Den eleganta och moderna designen, med vit betong och stora fönster upp till taket, ger ljus och harmonisk blandning av inomhus- och utomhusutrymmen. Den tidlösa och eleganta arkitekturen kombinerar kalksten och ekträ med moderna material. De lyxiga bekvämligheterna och den fina designen skapar en exceptionell upplevelse. Fastigheten har sex sovrum, alla med eget badrum och fascinerande havsutsikt. Det finns också en personalbostad, vilket ger ytterligare komfort och praktiska egenskaper. Interiören är rymlig och elegant, med två vardagsrum, en matsal och två kök designade av Boffi och Gaggenau. Spaet erbjuder den ultimata avkopplingen och välbefinnandet med ångbad, Effegibi-bastu, relaxrum, inomhuspool/jacuzzi och gym (Technogym) med utsikt över havet. De täckta terrasserna och chill-out-området erbjuder en idealisk miljö för att njuta av den magnifika utsikten. Utomhusområdet är lika imponerande, med en 30 m självrengörande pool, gräsmatta och trädgård med bevattningssystem. Vinkällaren och förrådet med oberoende kylaggregat är idealiska för förvaring av värdesaker. Fastigheten är säker med Schüco-glasrutor, myggnät och automatiska persienner samt ett säkerhetssystem med kameror och sensorer för dörrar och fönster. Inredningen är mysig och attraktiv med LED-belysning från Flos, Delta Light, Bega m.fl. Busch-Jaeger och Siedle hemautomatiseringssystem erbjuder innovation och bekvämlighet, medan Bang & Olufsen ljudsystem och TV i varje rum garanterar underhållning. Fastigheten har golvvärme, varm / kall luftkonditionering i alla rum, solpaneler och en värmepump för energieffektivitet. Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en oöverträffad möjlighet att uppleva lyx, modern design och hisnande utsikt. Kombinationen av varma, moderna material, modern arkitektur och omsorgsfull design ger en perfekt balans mellan lyx och medelhavsliv, vilket gör denna fastighet till ett verkligt mästerverk.
 • Boyta

  759m2
 • Tomt

  1654m2
 • Sovrum

  7
 • Property ID

  029ZG8
 • Badrum

  6
 • Pris

  26 000 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: