Lavin Estates | Villa vid havet i Port Andratx
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa vid havet i Port Andratx

Fakta Bilder

186m2 3 Sovrum i Port Andratx

Denna villa ligger i det privilegierade läget i Port Andratx, den framstående fiske- och lyxhamnen i den exklusiva sydvästra delen av Mallorca. Ett unikt tillfälle att köpa en villa med tillgång till havet inom gångavstånd till hamnpromenaden. Parhuset har nästan 300 kvm terrasser med grillplats, 3 sovrum, 3 badrum, ett stort vardagsrum och matplats samt ett fullt utrustat kök. Ett stort förråd, den gemensamma poolen och ett garage kompletterar erbjudandet.
 • Boyta

  186m2
 • Sovrum

  3
 • Property ID

  02TT5C
 • Badrum

  3
 • Pris

  3 950 000 €

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: