Lavin Estates | Villa with guest house and harbour views
Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
 • Villa med gästhus och utsikt över hamnen - Sold

Fakta Bilder

Villa with guest house and harbour views - Sold

Denna fantastiska villa i modern/medelhavsstil ligger i ett mycket exklusivt bostadsområde i Port Andratx, en välkänd fiskehamn och marina på sydvästra Mallorca. Fastigheten med en tomt på 1 325 m² och en välskött trädgård ligger på toppen av Monport och erbjuder spektakulär utsikt över hamnen och det öppna havet. Den eleganta villan totalrenoverades av APM 2020 och kombinerar utsökt smak med generös atmosfär och många smakfulla detaljer. Huvudbyggnaden har ett rymligt vardagsrum, en matsal med öppen planlösning, ett fullt utrustat kök med tvättstuga och två sovrum, båda med eget badrum. Fastigheten har ett gästhus med vardagsrum och kök, två sovrum och ett badrum. Förutom det utmärkta soliga läget erbjuder denna fastighet ett stort utomhusområde med öppna och täckta terrasser, en gräsmatta och en pool. Andra funktioner i denna fastighet inkluderar: Golvvärme, luftkonditionering, utekök, utsikt över hamnen, det öppna havet och bergen, öppen spis, garage och mycket avskildhet i ett lugnt läge.
 • Boyta

  478m2
 • Tomt

  1325m2
 • Sovrum

  4
 • Property ID

  02T5M2
 • Badrum

  4
 • Pris

  Sold

Önskar du mer detaljerad information, ritningar och fler bilder är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss gärna på + 34 871 242 085 eller skicka en intresseanmälan så återkommer vi till dig.

Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

Please amend the following issues:

  Due to discretion of the property owner we can't point out the exact address, but this gives you an indication of the area. Please contact us for more information.

  Underhandsobjekt

  Flera av våra säljare föredrar en sluten annonserings process vilket innebär att vi som er svenska mäklare på Mallorca även erbjuder många Mallorcafastigheter underhand. Vill du veta mer om hur du kan köpa hus på Mallorca på den mer diskreta marknaden och få förhandsinformation om våra unika mallorcafastigheter? Eller är du kanske själv intresserad av att sälja din fastighet på Mallorca underhand, självklart med branschens bästa marknadsföring?

  Välkommen att kontakta oss redan idag, så berättar vi mer.


  Lyckat! Ditt meddelande har skickats. Tack för din kontakt och ditt förtroende. Vi återkommer till dig så snart som möjligt.

  Please amend the following issues: