Close Menu
Meny
ENG / DEU / SWE
  • Penthuset direkt vid stranden fick en öppen planlösning med ljus skandinavisk känsla

Innan Efter

Se på hur takvåningen i San Augustin genomgick en totalförvandling

Här valde jag noggrant prisvärda men tåliga material då detta var en renovering för en kund med många gäster. Dom ville ha det öppet, ljust smart, snyggt och hållbart i lägenheten. Ljusa golv i hela lägenheten, väggar togs bort, väggar och garderober målades om. Nytt öppet kök, nya badrum och en skandinavisk tonad inredning gav prägeln på denna lyxiga takvåning.  2 månaders renovering

Design & Koncept: Petra Lavin

Innan

Efter

Learn More

Är även ni en av dom som har gått på ett antal visningar men inte hittat någon bostad som passar dig och din familj på Mallorca?

Då får ni gärna höra av er om möjligheten att bygga om och skräddarsy en bostad efter era behov.


Message Submitted

Your message has been sent.

Please amend the following issues: